Wij-Company | ONE-DAY TALKSHOW
14882
page-template-default,page,page-id-14882,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

ONE-DAY TALKSHOW

One-Day Talkshow

Hoe is een One-Day Talkshow opgebouwd?

De WIJ-Company Talkshow is ook eenmalig te boeken in de vorm van een ‘dag-workshop‘. Geen zin om naar de hei te gaan of een escape room te boeken? Wel behoefte aan teambuilding, elkaar op een andere manier leren kennen, beter samenwerken en inhoudelijk ingaan op wat er gecommuniceerd wil worden binnen de organisatie? Op andere manier afscheid nemen van een gewaardeerde collega? Of een thema op een andere manier voor het voetlicht brengen?

Met een team, afdeling of met alle medewerkers gaan we aan de slag. Na een eerste brainstorm gaan de medewerkers op pad om elkaar te interviewen, filmpjes te maken en productioneel alles te regelen. Tijdens de lunch hakken we de knopen door wat de onderwerpen zullen zijn, wat voor beeldmateriaal we gebruiken, de gasten en zijn de muzikale talenten in de organisatie gevonden.

Einde van de middag staat er een strak geregisseerde, professionele live talkshow van (ongeveer) een half uur, met als publiek alle medewerkers die niet zelf op het podium zitten, gepresenteerd door ‘Arie’ van team verkoop, juriste ‘Hanneke’ als gast op de bank, ‘Marloes’ van de catering heeft haar collega’s in de keuken gefilmd, managementlid ‘Femke’ zingt een lied begeleidt op de piano door ‘Kees’ van communicatie …….

Mail of bel (06-413 13 706) om vrijblijvend een prijsopgave aan te vragen!