Wij-Company | WIJ-COMPANY TALKSHOW
14479
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14479,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

WIJ-COMPANY TALKSHOW

WIJ-Company Talkshow

Wat is een WIJ-Company Talkshow en wat kan dit voor uw bedrijf betekenen?

Een talkshow formule, live in uw organisatie, gemaakt door en voor medewerkers. Teambuilding, intern communicatiemiddel en drager van elke boodschap welke verteld dient te worden op een luchtige, sandwichachtige manier. Interactief, ruimte voor diepgang maar verpakt in een prettige, toegankelijke, humoristische setting, aansprekend voor iedereen.

Werktitel bij diverse organisaties is 'Brandstof' (= brandstof voor uw organisatie).

Elke titel is mogelijk. Frequentie: 1 keer per maand, 1 keer per 2 maanden bijvoorbeeld gekoppeld aan de maandelijkse personeelsborrel. Elke frequentie is mogelijk, wat u maar wilt.

Per talkshow zijn er er enkele vergaderingen met het ‘redactieteam/productie-team’. Begeleiding en coaching door Wij-Company is MEDIA COACHING. Toegankelijk voor elke organisatie, lokale- en semi-overheid, het onderwijs of zorg instelling.

Bereikbaar voor elk budget. Prijs op aanvraag. Geschatte kosten bij een frequentie van 1 keer per maand met volledige begeleiding: circa 5000 euro op jaarbasis. Neem nu contact op voor een vrijblijvende toelichting.

Het Concept

Hoe is een WIJ-Company Talkshow opgebouwd?

Een vast format. Strakke regie. Aansprekende items. En een bruisende uitstraling. Een WIJ-Company Talkshow is een talkshow voor en door medewerkers waarin actuele onderwerpen binnen een bedrijf op een verfrissende manier onder de aandacht worden gebracht. Geen saaie nieuwsbrief of lange powerpoint presentatie, maar een verrassende show met snelheid en pit. Ingewikkelde kwesties of prangende thema”s worden in de WIJ-Company Talkshow toegankelijk gemaakt voor een groter publiek. Korte interviews, een hoofd-onderwerp, pakkende filmpjes en muzikale ondersteuning wisselen elkaar af en zorgen voor een catchy programma waarin (soms droge) bedrijfsmatige informatie wordt vertaald naar behapbare tv-taal.

Voor en door medewerkers. Dat houdt in dat het programma in zijn geheel wordt gemaakt door mensen uit de organisatie. Zowel de techniek en de presentatie, als het beeld en de interviews worden verzorgd door de aangestelde redactie uit eigen huis. Mensen van verschillende afdelingen werken met elkaar samen aan een professionele show. Professioneel omdat de medewerkers begeleidt worden door Wij-Company. In iedere medewerker schuilt een redacteur, presentator of hoofd techniek. Het resultaat is bijvoorbeeld een half uur durende bijeenkomst dat haar publiek, bestaande uit louter collega’s, informeert en vermaakt met actuele bedrijfsthema’s. De WIJ-Company Talkshow is anders dan alle andere communicatiemiddelen die u tot nu toe tot uw beschikking had. Vernieuwend, informatief en verbindend. ‘Brandstof’ voor uw bedrijf of organisatie!