Wij-Company | DE WAARDE
14886
page-template-default,page,page-id-14886,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

DE WAARDE

De Waarde

Waarom is een WIJ-Company Talkshow een meerwaarde voor uw bedrijf of organisatie?

Ieder bedrijf ontwikkelt zich. Verschillende afdelingen werken aan hun eigen projecten. Het management neemt beslissingen en zet veranderingen in. Op de werkvloer ontstaan ideeën, behoeftes en nieuwe plannen. Ieder radertje in het rad zet zijn eigen beweging in en raakt een ander radertje. Als het goed is. Maar het is niet altijd goed. Soms is er meer nodig dan wat er al is. Soms is het tijd voor een nieuw en ludiek concept om elkaar binnen een bedrijf weer te bereiken. Om informatie op een inspirerende manier over te brengen. Om betrokkenheid te creëren. En om elkaar beter te leren kennen. Daar waar medewerkers zich verbonden voelen met zowel het bedrijf als de collega’s, daar bloeit het. Er kan kruisbestuiving plaatsvinden en één en één is dan opeens drie.

  • Zit uw organisatie middenin een veranderingsproces?
  • Bent u op zoek naar meer betrokkenheid bij uw personeel?
  • Wilt u dat uw medewerkers elkaar beter leren kennen?
  • Weet u niet hoe u complexe bedrijfsinformatie toegankelijk kunt maken voor uw medewerkers?
  • Wilt u eens wat anders dan een standaard presentatie?

De WIJ-Company Talkshow is een uniek communicatiemiddel; een talkshow voor en door medewerkers. Complexe informatie wordt op een toegankelijke manier onder de aandacht gebracht van uw personeel. Uw medewerkers krijgen de kans mee te werken aan een real-life programma dat iedere laag in uw bedrijf aanspreekt. In de redactie krijgen mensen een stem en de mogelijkheid om een bijdrage te leveren. Ook het personeel dat als publiek fungeert komt op een andere manier in contact met collega’s. Zowel redactie als toehoorder is op een interactieve manier betrokken bij bedrijfsprocessen die gewoonlijk slechts van bovenaf worden gecommuniceerd. De WIJ-Company Talkshow weet informatie op ludieke en humoristische wijze te presenteren en tegelijkertijd de betrokkenheid van uw personeel te vergroten. Uw bedrijf verandert, de WIJ-Company Talkshow verandert mee! 

Wat deelnemers vonden?

Michiel (presentatie en redactielid): “De presentatie coaching vindt plaats bij Evelien thuis; een hele relaxte omgeving die zorgt voor een goede sfeer. Je merkt aan alles dat Evelien een passie heeft voor haar vak. Met een bepaalde drive rolt ze het door haar bedachte format uit; ze is scherp en heeft de touwtjes strak in handen. Juist dat vaste format zorgt voor herkenbaarheid bij de kijkers. Dat is belangrijk volgens mij. Op die manier kunnen de mensen zich verheugen op de terugkerende items in het programma, zoals bijvoorbeeld ‘Op de trap’ waarbij één van onze collega’s in het zonnetje wordt gezet.”

Noortje (medewerker en gast bij een aflevering): “Het is een hele mooie en afwijkende manier om een boodschap over te brengen. Anders dan anders. En een goede voorbereiding ook; er werd mij van tevoren duidelijk verteld wat er van me verwacht werd. Dat is prettig. Ik geloof dat het een goede formule is; het is niet te lang, lekker los, afwisselend en toch krachtig. Binnen deze formule kunnen eens andere mensen een podium krijgen. Ik geloof dat dat belangrijk is.”

René (redactielid, techniek en ‘editor’ filmpjes): “Ik vind het fantastisch om te maken. Het is best pittig om het erbij te doen, want het zijn toch extra uren die je maakt, maar ik vind het te leuk om niet te doen. Het doen van de techniek vraagt om zorgvuldigheid en check-dubbel-check. Dat vind ik juist leuk. En ook het maken van de filmpjes. Op de redactievergadering bepalen we dan de onderwerpen en daar zoek ik dan iets bij. Superleuk om te maken! Ik geloof dat de meerwaarde van Brandstof zit in het leren kennen van je collega’s én dat het een goed alternatief is voor het MT kwartiertje. Afwisselend en met beeld. Dat spreekt mensen toch meer aan.”

Jacobien (hoofd redactie en producer): “We waren al langer op zoek naar een andere manier om relevante onderwerpen binnen de gemeente te communiceren. Het woord talkshow was al eens gevallen, maar het leek ons ontzettend veel werk. Nu met Evelien als coach kunnen we de kunst afkijken en het stokje later wellicht zelf overnemen. Evelien kijkt met de ogen van iemand in de zaal en houdt ons als redactie scherp. Korter, korter, korter! Ik vind het echt een verrijking van mijn werk. Het maken van zo’n programma genereert energie. Het is bijzonder. Ik denk dat ook de mensen in het publiek dat zullen ervaren. Het is een sandwichformule; inhoud gecombineerd met lol.”